פורום
השבוע
אינדקס
אופנה
יוגה
גברים וצירים
היום שאחרי
הצילו צירים
תזונה
מאמרים
חדשות
ראשי
26/7/2001 16:58
דיאנה
מאת:
עד כה נתתי רק חלב טרי ששמתי במקרר, אני חושבת שרק חלב שהוקפא והופשר "מתפרק" (לת)
כותרת:
תוכן התגובה:
תגובות נוספות
26/7/2001 14:49
הויטמינים של חלב האם נהרסים במיקרו ! (ל"ת)
-
עידיתוש
26/7/2001 14:59
וגם רכיבים "חים" אחרים שבחלב נהרסים, חוץ מזה...
-
דיאנה
26/7/2001 16:16
היי מאיה,
-
טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
26/7/2001 16:52
תודה לכולן, אשמח אם גם אלן תביע את דעתה. דיאנה -
-
מאיה
26/7/2001 19:13
ערבוב...
-
ריש
27/7/2001 04:46
גם לי התפרק החלב במקרר
-
עדה
27/7/2001 09:01
זמן השאיבה
-
דיאנה
27/7/2001 16:08
חלב סמיך וחלב דליל
-
עדה
27/7/2001 16:40
מתקשות לשאוב?
-
תיתי
27/7/2001 22:06
לעדה - לגבי החלב
-
מאיה
28/7/2001 13:36
למאיה
-
עדה
28/7/2001 17:44
אפשר להכין מאגר של שקיות
-
תיתי
28/7/2001 22:52
אולי כדאי לציין על השקית את שעת השאיבה
-
ענת ב
29/7/2001 06:15
תיתי, מבול שאלות בעקבות תשובתך
-
עדה
29/7/2001 09:43
אין להוסיף חלב חם לחלב קפוא!
-
ענת ב
29/7/2001 23:46
טובה- שאלה כללית לגבי מזונות שהוקפאו פעמיים
-
ליא
30/7/2001 13:39
הפשרה-הקפאה-הפשרה (ותודה לענת ב)
-
טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
30/7/2001 23:29
לא הבנתי
-
ליא
31/7/2001 16:20
ליא,
-
טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
1/8/2001 18:22
אחסון וחמום של חלב אם
-
אלן שיין, יועצת הנקה מוסמכת
כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה ©
יצירת קשר
תקנון ותנאי שימוש