אני פשוט ניערתי טוב-טוב את הבקבוק אחרי חימום בקערה עם מים חמים. זה עבד יופי. גם אני מתלבטת מה לעשות עם חלב מהמקפיא. המסקנה שהגעתי אליה היא שכדאי להוריד אותו למקרר להפשרה יום קודם. אני משתמשת בחלב שאוב רק ל"חירום": כשנעמי נהיית משום מה נורא עצבנית או עייפה, והיא לא רוצה לינוק (זה לא קורה הרבה), אני נותנת לה קצת חלב מבקבוק שמרגיע אותה מיד וקל לה לקבל אותו. חוץ מזה, התחלתי לבנות לי "בנק חלב" קטן, כדי שאוכל להגיח מדי פעם לעולם כשמישהו משגיח עליה. תכננתי להשאיר ליום אחד במקרר חלב שאוב מאותו יום, לפני שאני מעלה למקפיא. כך תמיד תהיה מנת חלב טריה ל"שעת חרום" במקרר. עוד לא ניסיתי, כי השאיבה רק עכשיו התחילה ללכת לי טוב. ושאלה באותו עניין: ניסיתי לשאוב בלילה, אחרי ההנקה האחרונה של נעמי. במאמץ הוצאתי 50 מ"ל משני השדיים בכמעט 50 דקות! חשבתי שאם אשאב ביום, "אגנוב" לנעמי את הארוחות שלה. ניסיתי פעם אחת לשאוב אחרי אוחת הבוקר שלה (הארוחה השניה של הבוקר, בערך בשבע). שאבתי את הצד שנעמי לא רצתה לינוק, ויצאו לי 100 מ"ל רק ממנו, ובערך ב - 10 דקות! נראה שנעמי לא הרגישה את זה, אבל אני עדיין קצת חוששת. אלן - מה דעתך?
|
תוכן התגובה:
|