פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
28/7/2001 17:44 תיתי מאת:
אפשר להכין מאגר של שקיות כותרת:
סטריליות, אותן רוכשים בפארמים למיניהם. הכי נוח, להכין שקיות של מאה ושל חמישים סמ"ק. לא צריך להלחץ אם לא שואבים מאה בבת אחת. אחר קרור, ניתן לצרף חלב חדש לקפוא ללא שום בעיה. רשמי תאריכים על השקיות. מפשירים במי ברז חמימים, בהם את יכולה לגעת עם היד, כלומר לא רותחים.

תוכן התגובה:


תגובות נוספות
26/7/2001  14:49 הויטמינים של חלב האם נהרסים במיקרו ! (ל"ת) - עידיתוש
26/7/2001  14:59 וגם רכיבים "חים" אחרים שבחלב נהרסים, חוץ מזה... - דיאנה
26/7/2001  16:16 היי מאיה, - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
26/7/2001  16:52 תודה לכולן, אשמח אם גם אלן תביע את דעתה. דיאנה - - מאיה
26/7/2001  16:58 עד כה נתתי רק חלב טרי ששמתי במקרר, אני חושבת שרק חלב שהוקפא והופשר "מתפרק" (לת) - דיאנה
26/7/2001  19:13 ערבוב... - ריש
27/7/2001  04:46 גם לי התפרק החלב במקרר - עדה
27/7/2001  09:01 זמן השאיבה - דיאנה
27/7/2001  16:08 חלב סמיך וחלב דליל - עדה
27/7/2001  16:40 מתקשות לשאוב? - תיתי
27/7/2001  22:06 לעדה - לגבי החלב - מאיה
28/7/2001  13:36 למאיה - עדה
28/7/2001  22:52 אולי כדאי לציין על השקית את שעת השאיבה - ענת ב
29/7/2001  06:15 תיתי, מבול שאלות בעקבות תשובתך - עדה
29/7/2001  09:43 אין להוסיף חלב חם לחלב קפוא! - ענת ב
29/7/2001  23:46 טובה- שאלה כללית לגבי מזונות שהוקפאו פעמיים - ליא
30/7/2001  13:39 הפשרה-הקפאה-הפשרה (ותודה לענת ב) - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
30/7/2001  23:29 לא הבנתי - ליא
31/7/2001  16:20 ליא, - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
1/8/2001  18:22 אחסון וחמום של חלב אם - אלן שיין, יועצת הנקה מוסמכת


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש