פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
30/7/2001 23:29 ליא מאת:
לא הבנתי כותרת:
קצב גידול החיידקים בבשר או בחלב אם שהופשר - הוא מערכי גם אם אין באמצע הקפאה נוספת. לא רק זה, לפי מה שהבנתי ממך- לפחות בזמן שהיה מוקפא שנית- הייתה עצירה בגידול החיידקים.
לפי זה, במוגבלות ההבנה שלי, אם ניקח שתי מנות חלב מופשר בנות אותו גיל, אחת מהן נשמור יומיים במקרר, והשניה נשמור יום במקרר, לילה במקפיא ולמוחורת שוב במקרר, אז בחלב שלא הוקפא שנית יהיו יותר חיידקים. אז למה בכל זאת זה אסור?

תוכן התגובה:


תגובות נוספות
26/7/2001  14:49 הויטמינים של חלב האם נהרסים במיקרו ! (ל"ת) - עידיתוש
26/7/2001  14:59 וגם רכיבים "חים" אחרים שבחלב נהרסים, חוץ מזה... - דיאנה
26/7/2001  16:16 היי מאיה, - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
26/7/2001  16:52 תודה לכולן, אשמח אם גם אלן תביע את דעתה. דיאנה - - מאיה
26/7/2001  16:58 עד כה נתתי רק חלב טרי ששמתי במקרר, אני חושבת שרק חלב שהוקפא והופשר "מתפרק" (לת) - דיאנה
26/7/2001  19:13 ערבוב... - ריש
27/7/2001  04:46 גם לי התפרק החלב במקרר - עדה
27/7/2001  09:01 זמן השאיבה - דיאנה
27/7/2001  16:08 חלב סמיך וחלב דליל - עדה
27/7/2001  16:40 מתקשות לשאוב? - תיתי
27/7/2001  22:06 לעדה - לגבי החלב - מאיה
28/7/2001  13:36 למאיה - עדה
28/7/2001  17:44 אפשר להכין מאגר של שקיות - תיתי
28/7/2001  22:52 אולי כדאי לציין על השקית את שעת השאיבה - ענת ב
29/7/2001  06:15 תיתי, מבול שאלות בעקבות תשובתך - עדה
29/7/2001  09:43 אין להוסיף חלב חם לחלב קפוא! - ענת ב
29/7/2001  23:46 טובה- שאלה כללית לגבי מזונות שהוקפאו פעמיים - ליא
30/7/2001  13:39 הפשרה-הקפאה-הפשרה (ותודה לענת ב) - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
31/7/2001  16:20 ליא, - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
1/8/2001  18:22 אחסון וחמום של חלב אם - אלן שיין, יועצת הנקה מוסמכת


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש