שמים בסיר 200 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות ו- 200 גר' חמאה, שמים על אש הכי נמוכה שיש, מערבבים כל הזמן עד שהכל נמס. מורידים מהאש, מחכים שיתקרר קצת, מערבבים פנימה (עם כף רגילה, לא צריך להקציף) 5 ביצים, 5 כפות קמח תופח וכוס סוכר. אופים 25 דקות ב- 180 דקות.
אם רוצים להוסיף קרם: שמים בסיר חצי מיכל שמנת מתוקה עם 100 גר' שוקולד, ושוב לערבב כל הזמן על אש הכי קטנה שיש עד שהשוקולד נמס. ומורחים על העוגה.
יוצא מדהים כאילו כל חייך אפית עוגות!
|
תוכן התגובה:
|