פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
10/12/2001 23:17 מירה מאת:
על פי המלצת המיילדת שלי כותרת:
היי,רותם ושות'
חלב טרי- 6-8 שעות בטמפ' עד 25, 3-5 ימים במקרר,3 חודשים בפריזר
מקווה שעזרתי
מירה ונוי

תוכן התגובה:


תגובות נוספות
11/12/2001  00:54 הקפאת ואחסון חלב - אלן שיין, יועצת הנקה מוסמכת
11/12/2001  07:33 אלן, סתם סקרנות - אם יש מעט חלב, הוא מחזיק יותר או פחות מהרבה חלב? (ל"ת) - ענבר
11/12/2001  14:52 שאלה לאלן ותודה לענת ב - תותשדה
11/12/2001  15:14 הי תותשדה, יופי לשמוע! - ענת ב
11/12/2001  18:02 לגבי חימום החלב - תותשדה
13/12/2001  08:54 תותשדה, מציעה לאתגר את אלן בתגובה לדיון יותר מודרני, או בלית ברירה בהודעת כותרת חדשה (ל"ת) - ענת ב


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש