פורום
השבוע
אינדקס
אופנה
יוגה
גברים וצירים
היום שאחרי
הצילו צירים
תזונה
מאמרים
חדשות
ראשי
10/12/2001 23:17
מירה
מאת:
על פי המלצת המיילדת שלי
כותרת:
היי,רותם ושות'
חלב טרי- 6-8 שעות בטמפ' עד 25, 3-5 ימים במקרר,3 חודשים בפריזר
מקווה שעזרתי
מירה ונוי
תוכן התגובה:
תגובות נוספות
11/12/2001 00:54
הקפאת ואחסון חלב
-
אלן שיין, יועצת הנקה מוסמכת
11/12/2001 07:33
אלן, סתם סקרנות - אם יש מעט חלב, הוא מחזיק יותר או פחות מהרבה חלב? (ל"ת)
-
ענבר
11/12/2001 14:52
שאלה לאלן ותודה לענת ב
-
תותשדה
11/12/2001 15:14
הי תותשדה, יופי לשמוע!
-
ענת ב
11/12/2001 18:02
לגבי חימום החלב
-
תותשדה
13/12/2001 08:54
תותשדה, מציעה לאתגר את אלן בתגובה לדיון יותר מודרני, או בלית ברירה בהודעת כותרת חדשה (ל"ת)
-
ענת ב
כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה ©
יצירת קשר
תקנון ותנאי שימוש