11/12/2001 14:52
|
תותשדה
|
מאת:
|
שאלה לאלן ותודה לענת ב
|
כותרת:
|
קודם כל נתחיל מהתודה לענת ב , הרעיון שלך לקרר את החלב ולא להקפיא נכון גם עבורי. אחרי הקפאה ולו הקצרה והחלקית ביותר החלב שלי מקבל טעם לוואי חמצמץ ואיכסי והופך לבלתי ניתן לשתיה ולכן - אבוד. קרור במקרר שומר אותו טרי וטוב והקטנה מוכנה לעשות טובה וללגום לגימה אחת פעם בשעה שעתיים. אז תודה, תודה , תודה על הרעיון, ממש הצלת אותנו!
ושאלת תם לאלן - ההנחיה לשאיבה היא לשאוב 7 דקות מצד אחד , 7 דקות מצד שני , לחזור ל5 דקות לראשון ושוב לשני ל5 דקות נוספות.(אנא תקני אותי אם אני טועה). אצלי המשיח כמעט מגיע עד שרפלקס שיחרור החלב קורה בשאיבה ולכן לפעמים עוברות כמה דקות ארוכות לפני שהחלב מתחיל ממש לזרום, השאלה היא האם לעבור בכל זאת לצד שני, אפילו באמצע הזרימה או לחכות שהזרם יחלש ואז לעבור לצד שני? עוד שאלה אחת באמת אין שום דרך להקפיא חלב כמו שלי? כי זה הופך את מלאכת איסוף החלב לבעיתית בגלל ההגבלה בזמן...
ובסוף בשקט בשקט בקשה אם מישהי מוכרת משאבת חלב חשמלית של מדלה , אנא צרו איתי קשר ותגידו לי, אני ממש צריכה אחת. תודה מראש :-)
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|