פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
11/12/2001 15:14 ענת ב מאת:
הי תותשדה, יופי לשמוע! כותרת:
עוד עצה שעובדת אצלינו לאחרונה היא דייסת אורז של גרבר על בסיס חלב אם שאוכלים בכפית. בתי סרבנית בקבוק, ומהכוס יותר נשפך על החולצה מאשר לתוך הפה, ואילו הדייסה מתקבלת בברכה, וכמה שיותר סמיך - יותר עדיף, כך שמעט חלב מחזיק הרבה זמן. לאחרונה אף גילינו שהיא אוהבת את הדייסה על בסיס רסק פרי מהול במים. נסו, אולי יצליח גם לכם...
בעניין ההקפאה, קראתי לא מזמן, אולי בפורום הנקה של וואלה, שניתן להקפיא חלב לאחר שחומם כמעט עד לרתיחה ואז לא קיימת תופעת הטעם החמוץ. לא ניסיתי בעצמי, אבל זה כיוון ששווה לבדוק.
וטוב לשמוע ממך, בלי קשר.

תוכן התגובה:


תגובות נוספות
10/12/2001  23:17 על פי המלצת המיילדת שלי - מירה
11/12/2001  00:54 הקפאת ואחסון חלב - אלן שיין, יועצת הנקה מוסמכת
11/12/2001  07:33 אלן, סתם סקרנות - אם יש מעט חלב, הוא מחזיק יותר או פחות מהרבה חלב? (ל"ת) - ענבר
11/12/2001  14:52 שאלה לאלן ותודה לענת ב - תותשדה
11/12/2001  18:02 לגבי חימום החלב - תותשדה
13/12/2001  08:54 תותשדה, מציעה לאתגר את אלן בתגובה לדיון יותר מודרני, או בלית ברירה בהודעת כותרת חדשה (ל"ת) - ענת ב


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש