עוד עצה שעובדת אצלינו לאחרונה היא דייסת אורז של גרבר על בסיס חלב אם שאוכלים בכפית. בתי סרבנית בקבוק, ומהכוס יותר נשפך על החולצה מאשר לתוך הפה, ואילו הדייסה מתקבלת בברכה, וכמה שיותר סמיך - יותר עדיף, כך שמעט חלב מחזיק הרבה זמן. לאחרונה אף גילינו שהיא אוהבת את הדייסה על בסיס רסק פרי מהול במים. נסו, אולי יצליח גם לכם... בעניין ההקפאה, קראתי לא מזמן, אולי בפורום הנקה של וואלה, שניתן להקפיא חלב לאחר שחומם כמעט עד לרתיחה ואז לא קיימת תופעת הטעם החמוץ. לא ניסיתי בעצמי, אבל זה כיוון ששווה לבדוק. וטוב לשמוע ממך, בלי קשר.
|
תוכן התגובה:
|