פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
11/12/2001 18:02 תותשדה מאת:
לגבי חימום החלב כותרת:
השאלה היא אם זה לא הורס את כל המרכיבים החיים היחודיים כל כך של החלב ואם לא שופכים ככה את המים יחד עם התינוק?
אני אנסה כנראה בכל אופן כי זה בטח עדיף על תמ"ל ואני חייבת למצוא דרך לשמור חלב משבוע לשבוע (אני עובדת חצי שבוע רחוק מהקטנה) היא די מסרבת לטעום חלב שקדים מועשר או לא בדייסה ורק עכשיו היא מסכימה להתחיל לטעום משהו שהוא לא חלב אם באריזה המקורית.
במשך היום כשאני לא נמצאת היא צמה או מוכנה לטעום לגימה פה ולגימה שם מהבקבוק אבל אנחנו אופטימיים ומאמינים שעד גיל 18 היא תאכל לבד :-)

תוכן התגובה:


תגובות נוספות
10/12/2001  23:17 על פי המלצת המיילדת שלי - מירה
11/12/2001  00:54 הקפאת ואחסון חלב - אלן שיין, יועצת הנקה מוסמכת
11/12/2001  07:33 אלן, סתם סקרנות - אם יש מעט חלב, הוא מחזיק יותר או פחות מהרבה חלב? (ל"ת) - ענבר
11/12/2001  14:52 שאלה לאלן ותודה לענת ב - תותשדה
11/12/2001  15:14 הי תותשדה, יופי לשמוע! - ענת ב
13/12/2001  08:54 תותשדה, מציעה לאתגר את אלן בתגובה לדיון יותר מודרני, או בלית ברירה בהודעת כותרת חדשה (ל"ת) - ענת ב


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש