11/12/2001 18:02
|
תותשדה
|
מאת:
|
לגבי חימום החלב
|
כותרת:
|
השאלה היא אם זה לא הורס את כל המרכיבים החיים היחודיים כל כך של החלב ואם לא שופכים ככה את המים יחד עם התינוק? אני אנסה כנראה בכל אופן כי זה בטח עדיף על תמ"ל ואני חייבת למצוא דרך לשמור חלב משבוע לשבוע (אני עובדת חצי שבוע רחוק מהקטנה) היא די מסרבת לטעום חלב שקדים מועשר או לא בדייסה ורק עכשיו היא מסכימה להתחיל לטעום משהו שהוא לא חלב אם באריזה המקורית. במשך היום כשאני לא נמצאת היא צמה או מוכנה לטעום לגימה פה ולגימה שם מהבקבוק אבל אנחנו אופטימיים ומאמינים שעד גיל 18 היא תאכל לבד :-)
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|