עוגת שוקולד בסיסית 2 כוסות קמח כוס וחצי סוכר שלושת רבעי כוס קקאו כפית וחצי סודה לשתיה כפית וחצי אבקת אפיה 2 ביצים כוס חלב חצי כוס שמן 2 כפיות תמצית וניל (לא חובה) מערבבים הכל יחד ולאחר שמתקבלת תערובת אחידה, מוסיפים כחצי כוס מים רותחים ומערבבים (את המים תמזגי בהדרגה כדי שלא יהיה יותר מדי נוזלי). משמנים תבנית אפיה, יוצקים את הבלילה (לא עד למעלה כי זה עוד "יעלה"). אופים בחום של 175 מעלות עד שקיסם שנינעץ במרכז יוצא יבש (בערך שלושת רבעי שעה-כל תנור עושה את העבודה אחרת).
*את הקמח אפשר להחליף בקמח תופח ואז אין צורך באבקת אפייה.
בהצלחה, בתאבון !!
|
תוכן התגובה:
|