זה לקחת את כל החומרים שאת אמורה לקצוץ - בצל, שום, עשבי תיבול, ג'ינג'ר, פלפל צ'ילי וכו' - ולעשות מהם מחית. אני עושה את זה בבלנדר ידני - מין כלי נוסף שמגיע עם הבלנדר-מוט, אני מקווה שאת יודעת למה אני מתכוונת. בכולופן - אני עושה קציצות בקר, כי בעיניי זה יותר טעים. אפשר חצי בקר חצי עוף, הודו אני לא אוהבת. על חצי ק"ג בשר - 2 ביצים ובערך ארבע כפות פירורי לחם, ואת העיסה שהזכרתי. מלח, פלפל שחור טחון טרי, אפשר קצת תבלין לקציצות, אפשר בלי. לטגן בשמן זית - אולי זה המקום לתת שאפו לשמן של אח של במבי !!! - "ריש לקיש". רוטב חלומי לקציצות - לטגן בצל, שום, ג'ינג'ר, צ'ילי, למון גראס אם יש לך, אחרי כמה דקות להוסיף פחית חלב קוקוס וחופן כוסברה קצוצה אם אין לך שונאי כוסברה במשפחה,ואחרי שהכל רותח להוסיף את הקציצות המטוגנות ולבשל על אש נמוכה כעשרים דקות - שוס !!!
|
תוכן התגובה:
|