7/1/2005 08:33
|
ורד שלשחר
|
מאת:
|
זהר - אם את עוד מגיעה לכאן....
|
כותרת:
|
קודם כל תבורכי על כך שסוף סוף אני יודעת כמה פרורי לחם שמים בחצי ק"ג בשר... עד היום שמתי לפי העין ואתמול שמתי ארבע כפות וגם 2 ביצים (במקום אחת) זה נתן לקציצות שלי משהו שהיה חסר להן... לא מוגדר...
דבר שני - חלב קוקוס. האמת ? לא לצחוק עלי, אבל לא ידעתי שבארץ יש את זה, חשבתי שזה תאילנדי לחלוטין...
תנסי לבשל אורז בחלב קוקוס - מעדן. תנסי להוסיף קארי ירוק לחלב קוקוס עם ירקות וחתיכות עוף .... מעדן (חריף) ואכלתי נתחי דג בתנור בחלב קוקוס (ירקרק) והיה מדהים...
בקיצר... אני רצה לקנות ולחפש מרשמים הולמים...
נשיקות
ורד
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|