7/1/2005 16:24
|
שירלי2
|
מאת:
|
נועה
|
כותרת:
|
הבנת נכון לגבי הבצל, גם מעורבב עם תבלינים ובתוך האורז וגם בתחתית (זה שבתחתית סופג לתוכו את כל הטעמים של התבלינים והעוף).
לגבי כמות האורז - כמה שאת רוצה, רצוי להרתיח לפחות 2 כוסות וכשאת מרתיחה שהמים יהיו בגובה רב הרבה יותר מהאורז ותוסיפי למים מלח ומעט שמן (השמן עוזר לאורז לצאת "אחד אחד"). הצעתי לפחות 2 כוסות אורז כי האורז צריך לכסות לחלוטין את הבשר.
אם יש עוד שאלות - אני כאן וסקרנית לשמוע לאחר שתבשלי איך יצא. בתאבון :)
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|