9/2/2005 08:03
|
יונית
|
מאת:
|
אגסים ביין- של אהרוני
|
כותרת:
|
מבשלים בסיר- 3 כוסות יין אדום 2 כוסות מים קליפה של לימון 1 מקל קינמון 2 תרמילי הל 3 עלי דפנה 3/4 כוס סוכר 1 מקל וניל חצוי לאורכו או מעט תמצית
מבשלים את הנ"ל במשך 20 דקות
ואז מוסיפים 8 אגסים שלמים יפים וקלופים.
מבשלים יחד את האגסים וסירופ עד שהאגסים רכים (לי זה לקח בערך 50 דקות). מוציאים את האגסים לצלחת, ושמים בצד חלק מהרוטב. את מה שנשאר ממשיכים לבשל עד שמצטמצם והופך לקרמלי. אז מוסיפים את האגסים ומזגגים אותם.
מעדן!
נפלא להגיש חם עם הרוטב וגלידת וניל על יד.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|