9/2/2005 09:02
|
ורד שלשחר
|
מאת:
|
ספגטי בשר ופיטריות - טעיםםםם
|
כותרת:
|
לטגן בצל בינוני ומעלה קצוץ כמובן להוסיף פטריות (אני הוספתי חבילה טרייה של פטריות שמפיניון אפשר גם מקופסא) ולטגן יחד עם הבצל. שתי שיני שום כתוש להשחים...
להוסיף חבילה של חצי ק"ג בשר טחון (אני השתמשתי בבשר בקר אפשר גם עם עוף או חצי עוף והודו)
ולערבב עם מזלג (שיצא פירורים כמו בולונייז)
לתבל (כמון, פלפל גרוס, מלח כמובן, הוספתי אפילו קצת תבלין לעוף שהיה לי ותרם המון)
להמשיך ולערבב עם המזלג עד שכל צבע הבשר משתנה.
להוסיף 2 רסק עגבניות (הוספתי גם שפריץ קטשופ שיקלע לטעם של האיש - חולה קטשופ כמו ילד) + מים ולבשל שעה לפחות. תוך כדי בישול הוספתי גזר מגורר (אפשר גם יחד עם הבצל והפטריות) וקצת פטרוזיליה קצוצה +עלה דפנה אחד או שניים.
לתבל שוב בהתאם לטעמכן.
אני הוספתי את זה לספגטי רגיל אפשר להוסיף לספגטי בכל צורה. כולם טרפו את זה. לא ערבבתי את כל הרוטב עם כל הספגטי אלא הוספתי לפסטה מס' כפות של הרוטב הסמיך.
ורסיות נוספות לבישול: אפשר להוסיף גם חצי כוס יין אדום במקום חצי מכמות המים. אפשר גם לבשל את זה במקום במים בציר של מרק בשר.
קצת דומה לבולנייז אבל לא בדיוק....
ורד
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|