פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
9/2/2005 09:02 ורד שלשחר מאת:
ספגטי בשר ופיטריות - טעיםםםם כותרת:
לטגן בצל בינוני ומעלה קצוץ כמובן
להוסיף פטריות (אני הוספתי חבילה טרייה של פטריות שמפיניון אפשר גם מקופסא) ולטגן יחד עם הבצל.
שתי שיני שום כתוש
להשחים...

להוסיף חבילה של חצי ק"ג בשר טחון (אני השתמשתי בבשר בקר אפשר גם עם עוף או חצי עוף והודו)

ולערבב עם מזלג (שיצא פירורים כמו בולונייז)

לתבל (כמון, פלפל גרוס, מלח כמובן, הוספתי אפילו קצת תבלין לעוף שהיה לי ותרם המון)

להמשיך ולערבב עם המזלג עד שכל צבע הבשר משתנה.

להוסיף 2 רסק עגבניות (הוספתי גם שפריץ קטשופ שיקלע לטעם של האיש - חולה קטשופ כמו ילד) + מים ולבשל שעה לפחות.
תוך כדי בישול הוספתי גזר מגורר (אפשר גם יחד עם הבצל והפטריות) וקצת פטרוזיליה קצוצה +עלה דפנה אחד או שניים.

לתבל שוב בהתאם לטעמכן.

אני הוספתי את זה לספגטי רגיל אפשר להוסיף לספגטי בכל צורה.
כולם טרפו את זה.
לא ערבבתי את כל הרוטב עם כל הספגטי אלא הוספתי לפסטה מס' כפות של הרוטב הסמיך.

ורסיות נוספות לבישול:
אפשר להוסיף גם חצי כוס יין אדום במקום חצי מכמות המים.
אפשר גם לבשל את זה במקום במים בציר של מרק בשר.

קצת דומה לבולנייז אבל לא בדיוק....

ורד




תוכן התגובה:


תגובות נוספות
9/2/2005  08:03 אגסים ביין- של אהרוני - יונית
9/2/2005  08:05 מחפשת מתכון מוצלח לקינואה, ומאכלי אצבעות לקטנים - R
9/2/2005  08:21 מחפשת מתכון לעוגת גבינה עם פירות יער למעלה......... - טלי
9/2/2005  08:23 לגבי קינואה - אלה
9/2/2005  08:40 לטלי - עוגת גבינה מדהימה של סאלוש - מוניק
9/2/2005  08:41 סאלוש, יצא לך במקרה לבדוק את תמצית הוניל? (ל"ת) - מוניק
9/2/2005  08:43 מחפשת מתכון לצימעס - מורן
9/2/2005  08:50 מתכוני קינואה - נורית של ניצן ונעמה
9/2/2005  09:07 איך אתן מכינות ירקות לקטנטנים? - עידית של שחר
9/2/2005  09:14 אוייי - רק עכשיו ראיתי שהיום זו פינה צמחונית...SORRY (ל"ת) - ורד שלשחר
9/2/2005  09:16 לעידית - מיפי
9/2/2005  09:27 ירקות לילד - - מיכל של איל
9/2/2005  09:33 מחפשת מתכון לסחלב - מי יודעת? (ל"ת) - כרמית
9/2/2005  09:34 ירקות לילדים- מבושל במים מומלחים קלות או מאודה, לא רך מדי, עם זילוף שמן זית וטיפת לימון (ל"ת) - צורית
9/2/2005  09:42 עידית - שני רעיונות - רוני ח
9/2/2005  10:21 2 מתכונים זריזים: פסטה לילדים וגם לזניה פשוטה וטעימה לכולם. - אירנה
9/2/2005  10:36 מצ"ב מתכון מתוך שיעור פרטי של אהרוני - מישהי ניסתה פעם ?? נראה קצת מוזר... אשמח לשמוע... - מיפי
9/2/2005  10:59 טלי- עוגת גבינה מנצחת - iriti
9/2/2005  11:04 עדשים כתומות בקארי - כמה טעים, ככה פשוט - דניאלה
9/2/2005  11:06 לינק מYNET לכל סוגי המרקים ע"פ ה א-ב - רונית.ק
9/2/2005  11:07 מתכון לסחלב - דניאלה
9/2/2005  11:13 אורז עם ירקות - המתכון המנצח אצלנו - נורית של...
9/2/2005  11:25 תודה לכל מי שענתה לי, אני אנסה, - עידית של שחר
9/2/2005  11:40 סלט קינואה מעולה! - גלית
9/2/2005  12:00 תודה לתשובות על הקינואה, אני מיד מתחילה... (ל"ת) - R
9/2/2005  12:02 אירנה - פרח
9/2/2005  12:09 פרח - אירנה
9/2/2005  12:11 R - עוד מתכון נהדר לקינואה - אמא צעירה
9/2/2005  12:44 יין לבישול / אפייה - שירין
9/2/2005  12:44 לחם תירס ? וגם אירנה - פרח
9/2/2005  13:45 לשירין לגבי היין - זה מורכב. המלצות בפנים. - אירנה
9/2/2005  14:04 אירנה - תודה רבה! (ל"ת) - שירין
9/2/2005  14:27 קציצות מרוקאיות - ביג מאמא
9/2/2005  14:54 עידית - מג'דרה וירקות - שירלי2
9/2/2005  15:07 למי יש מתכון לעוגיות קל, לילדים קטנים (רצוי עוגיות רכות). (ל"ת) - רונית
9/2/2005  15:33 מוניק - תמצית וניל - סאלוש
9/2/2005  15:49 שירין - דניאלה
9/2/2005  15:50 במבי, הכנתי את הקציציות! - דניאלה
9/2/2005  16:07 רונית - דניאלה
9/2/2005  16:25 איך עושים קיגל?! - רוני
9/2/2005  19:21 הכנתי את עוגת הגבינה של IRITI - רוית ב'
9/2/2005  19:38 דניאלה - תודה. ולגבי התנדפות האלכוהול - אשמח אם מישהי יודעת את ההסבר המדעי (HILLA?) - שירין
9/2/2005  20:18 ביג מאמא - בדיוק כמו שאני מכינה רק מוסיפה לרוטב רסק עגבניות, יוצא משהו...(-: (ל"ת) - לולי2
9/2/2005  21:43 לרוני - על קיגל - ליאתה
9/2/2005  21:51 פרח - לחם תירס - אחת האהבות הגדולות שלי... - ליאתה
9/2/2005  22:02 ועוד אחד לפרח: - ליאתה
10/2/2005  00:05 ליאתה - בול פגיעה ! - פרח
10/2/2005  09:10 ליאתה - רוני
10/2/2005  09:59 פרח - לירון
10/2/2005  11:31 ליאתה, - עידית של שחר
10/2/2005  13:53 ליאתה + לירון - פרח
10/2/2005  13:59 שירין -רק רציתי להגיד לגבי האלכוהול - שכאשר את אוכלת את האוכל שבושל עם אלכוהול, את מרגישה מאוד את הטעם של היין. סביר להניח שאם נשאר הטעם - נשאר גם החומר. - אירנה
10/2/2005  14:18 רוני - בכיף! ועידית ופרח - - ליאתה
10/2/2005  15:34 פרח, שאלה לגבי התבנית - עידית של שחר
10/2/2005  17:45 עידית של שחר, ליאתה ולירון - פרח
10/2/2005  21:01 אה... קמח תירס זה פולנטה? (סליחה...) (ל"ת) - סיס
10/2/2005  21:50 סיס - פרח
11/2/2005  08:40 לא, פרח - סיס
11/2/2005  09:56 סיס - פרח
11/2/2005  10:21 פרח - סטלה
11/2/2005  10:52 סטלה - פרח
11/2/2005  23:41 פרח!!! תודה!! - לירון
12/2/2005  18:49 מלאי זה הגרסה הרומנית שהיא קצת שונה - יונית
12/2/2005  23:33 פרח - שיחקנו אותה :-) - ליאתה
13/2/2005  10:11 פרח, לירון, ליאתה - עידית של שחר


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש