9/2/2005 13:45
|
אירנה
|
מאת:
|
לשירין לגבי היין - זה מורכב. המלצות בפנים.
|
כותרת:
|
לבישול של בשר וכאלה אני משתמשת ביין אדום יבש. זה שלשתיה. פעם אמר צחי בוקששטר, שיש לשים באוכל רק את היין ששותים, ולא כל מיני "דומים" לו. לגבי היין לעוגות - זה בדרך כלל יין מתוק. אני משתמשת רק במתוק שנקרא "סוסיא" -עולה איזה 10 שקל (כמו רוב המתוקים) וממש נחמד. בחרתי בו אחרי שטעמתי הרבה מתוקים והיה נראה לי הכי טוב.
יין לשתיה ותענוג - אצלי זה בדרך כלל "הר חרמון" של ירדן. עולה בסביבות 35 שקל. הוא הולך גם לבישול. יש עוד יין מצויין שמוכרים ב"לחם ארז" שהוא עולה בסביבות ה-80 שקל. לא זוכרת את שמו, אבל יש לו מדבקה ורודה. הוא ממש מעולה. הוא לא הולך אצלי לבישול (בגלל המחיר הלא נמוך שלא) ואני מעדיפה להתענג אליו ככה סתם.
לגבי הקטנים -אני לא נוהגת לתת. למרות שאני יודעת שיש כאלה שכן נותנים.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|