9/2/2005 21:51
|
ליאתה
|
מאת:
|
פרח - לחם תירס - אחת האהבות הגדולות שלי...
|
כותרת:
|
מתה מתה מתה על זה! לרוב באסתי אני לא מוצאת כרגע את המתכון האהוב עלי, אז מנדבת לך אחד אחר, מספר מעולה שנקרא לחם. הוא קצת פחות "שמרני", הם מוסיפים לו גרגרי תירס ותבלינים, מה שיכול להיות סופר-טעים, אבל אני מניחה שאפשר להשמיט:
140 גר' קמח תירס צהוב גס 115 גר' קמח רגיל 1/2 כפית מלח ים 1/2 כפית שבבי צ'ילי 2 קמצוצים כמון טחון 2 כפיות אבקת אפיה 1 ביצה גדולה 225 מ"ל חלב 150 גר' גרגרי תירס טריים או מוקפאים ומופשרים
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מערבבים חומרים יבשים בקערה ויוצרים גומה במרכז. טורפים ביצה וחלב ומוזגים לקערת הבצק. בוחשים (לא יותר מידי) רק עד שהחומרים נספגים. מוסיפים את גרגרי התירס ובוחשים מעט. אופים במשך 20 דקות בתבנית אפיה מרובעת 20X20.
בתאבון!
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|