13/2/2005 10:11
|
עידית של שחר
|
מאת:
|
פרח, לירון, ליאתה
|
כותרת:
|
הכנתי אתמול את הלחם תירס, עם סוכר חום וגם קינמון, בעיניי יצא מאוד טעים (בעלי לא אהב... אז אני אאלץ לחסל לבד את כל התבנית...) בסוף עשיתי בתבנית ארוכה וזה אכן מתאים מאוד. אכלתי את זה חם עם מזולה , כמה טעים. וגם הבאתי היום לעבודה אז אני מיד הולכת לחמם לי כמה פרוסות. לירון, לא זה לא מלאי, אמא שלי מכינה מלאי מאוד טעים וזה בכלל לא דומה. ביי עידית.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|