16/2/2005 13:23
|
יונת ארד
|
מאת:
|
עוגיות גרנולה (שיבולת שועל)
|
כותרת:
|
מתכון מוצלח מאוד הנה הוא לפניכן:
2 כוסות גרנולה. 1 כוס קוקוס. 1 וחצי כוס קמח (אפשר מלא ואז לשים פחות קמח). 1 כוס סוכר.(אפשר חום). אפשר להוסיף שומשום או שקדים קצוצים.
לרכך במיקרו: 200 גרם מרגרינה (אפשר חמאה). 2 כפות דבש. 1 כפית סודה לשתיה.
לערבב את "הרטוב ביבש" ולצקת לתבנית מרובעת/מלבנית. לישר את העיסה בתבנית. לאפות בערך 20 דקות עד השחמה קלה. להוציא מהתנור ולחתוך לריבועים עם סכין רטובה כשזה עדיין חם. אפשר מראש לסדר בתבנית בצורת עיגולים לעוגיות גרנולה עגולות.
בהנאה, יונת.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|