16/2/2005 14:05
|
עידית של שחר
|
מאת:
|
סאלוש, את כאן? שאלה לגבי מתכון שנתת
|
כותרת:
|
לא מזמן נתת מתכון לחזה הודו עסיסי בגריל... אז לפי השם אני מניחה שצריך לעשות את זה בגריל? מה זה בדיוק אומר? כל ה 20- דקות שזה בתנור להעביר למצב של גריל ? או רק בסוף? לשים את התבנית עם הבשר בחלק העליון של התנור? אשמח אם תפרטי . אני מתכוונת להכין על מצע של כרוב ירוק כמו שהצעת, צריך לעשות משהו עם הכרוב חוץ מלפרוס לרוצועות? לתבל אותו? תודה עידית.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|