היי עידית!
בדיוק אני כאן... מנסה להלחם בהתמכרות המחודשת שלי לפורום, בהצלחה מוגבלת משהו...
אז ככה. גריל, כן, הכוונה לכוון את התנור הביתי למצב של גריל, לשים את התבנית הכי למעלה שאפשר, לאורך כל זמן האפייה.
לגבי הכרוב, אני מכניסה את הרצועות יחד עם הבשר למרינדה, הן מתרככות קצת יחד עם הבשר (ובמקרה כזה לא לעבור את הכמה שעות, זה נראה לי מוגזם להשאיר את הכרוב ללילה במרינדה - לא שניסיתי). ואז הוא סופג את הטעם של המרינדה, עם העשבי תיבול, מאוד טעים. אני מתה על זה, הכרוב הרך הזה מהגריל. שימי לב לשים את הכרוב מתחת לבשר כשזה בגריל, ולא מעליו, כי הוא ישרף.
אגב אם למישהי אין גריל, אפשר סתם בתנור, אבל אז צריך לאפות יותר זמן, וחשוב לשים לב שלא מייבשים. גריל זה אידיאלי, כי זה זמן אפיה קצר והחזה נותר עסיסי.
בתיאבון ותגידי איך יצא!
|
תוכן התגובה:
|