16/2/2005 15:43
|
לירון
|
מאת:
|
הגר
|
כותרת:
|
הרגע עשיתי... לא ממש מתכון- פשוט שמתי מה יש: את החזה עוף (חתיכות) שמתי עם חצי קופסת חלב קוקוס. הוספתי קארי (הרבה) רוטב צילי מתוק (קנוי כזה) כף חמאת בוטנים, קצת סויה. השרתי. טיגנתי בצל ושום עד ששקוף- הוספתי את העוף- ומבשלת. מה שקורה שהנוזלים של החלב קוקוס מתאדים- ואז לקראת הסוף, כשהעוף מוכן- מוסיפה את החצי השני של החלב קוקוס- ואז זה נוזלי. מוסיפה את הנדלס.....(מוכנים)
בתאבון
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|