כל הגימיק בהכנת האוכל עם הבשר זה להכין אותו כך, שיהיה מעורבב עם דברים אחרים, והילד פשוט לא ישים לב. נגיד בלזניה. הקטע הוא שלזניה בשרית עמיתית זה לא כשר. תרשמי אם את רוצה ואתן לך מתכון. אפשר כמובן לנסות לזניה בשרית עם שמנת צמחית, אבל נראה לי שזה לא יהיה אותו טעם. וחייבים גבינה מגוררת למעלה, אחרת מה הטעם :-) לגבי הקציצות - אני משתמשת במתכון שמצאתי דווקא כאן, הבת שלי מוכנה לאכול רק את הקציצות האלה: http://www.leida.co.il/reply.asp?rep=23953
אני עושה בדיוק לפי מה שכתוב וזה באמת מעדן. אפשר להוסיף יותר סוכר חום, יצא טעים.
ממולאים: אפשר לנסות את אותה תערובת של קציצות שבלינק, למלא אותה בתוך קישוא עגול, ולבשל ברוטב עגבניות (בצל ושום מטוגנים בשמן, קופסא של עגבניות מרוסקות, 2 כוסות מים, מלח ופלפל). ואז הילד מקבל לא בדיוק בשר, אלא ירק עם בשר בפנים. זה יכול לעבוד. אפשר לנסות שניצל בציפוי מיוחד מאוד : להכין לבד ציפוי מתפוח אדמה מגורר דק-דק עם ביצה וקמח, לתבל בזה את השניצל ולהגיש מטוגן בשמן זית. זה יוצא בטעם צ'יפס עם בשר בפנים. אפשר ספגטי בולונז - אני ניסיתי את המתכון נ"ל והוא טעים מאוד: http://www.giacommo.net/recepies/pasta/bolognese.htm ועוד אחד טעים מאוד מאוד שגם אותו ניסיתי - יותר משוקע: http://www.leida.co.il/reply.asp?rep=284616
מאותו רוטב בולונז אפשר להכין לזניה - פשוט לפזר את הרוטב בשכבות בין העלים של לזניה, יחד עם פטריות שמפניון חתוכות. ולמעלה - גבינה מגוררת (כמו שציינתי - לא כשר)
|
תוכן התגובה:
|