17/2/2005 17:17
|
פרח
|
מאת:
|
!!!! סאלוש !!!!!! עידית ?? HELP !!!!
|
כותרת:
|
הכנתי את החזה בגריל (עם עוף - לא היה להם הודו) היום, בשעה 12:00 בצהריים, השריתי (ככה כותבים?) אותו במרינדה שעה-וחצי ואז...... בעלי הודיע לי שהוא נפגש עם לקוח לארוחת צהריים, ואחד הילדים החליט ללכת לעזור לחבר עם המחשב...בקיצור שאלתי היא : מה עדיף ? להשאיר את העוף במרינדה שלו עד מחר בערב (ארוחת ערב) או להכין אותו עכשיו, ומחר בערב לחמם אותו לפני שאוכלים
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|