החומרים לבצק:
3 כוסות קמח 200 גר' מרגרינה 4 חלמונים חצי כוס חלב רבע כוס אבקת סוכר
לשים את כל המרכיבים (כולל אבקת הסוכר) לבצק נעים לעבודה. מרדדים את הבצק לעלה בעובי כ-3 מ"מ, יוצרים עיגולי בצק בעזרת כוס גדולה או צלחת קטנה, בהתאם לגודל ה"אוזן" הסופית המבוקשת (אפשר לעשות אוזני המן בגודל "מיני", זה יוצא נורא חמוד וגם פחות משמין).
ממלאים את העיגול במרכז, בעזרת כפית, במילויים שונים: אנחנו השתמשנו בשוקולד פשוט למריחה ("השחר"), בממרח תמרים מוכן למילוי עוגות ועוגיות, ובריבה שמצאנו במקרר. סוגרים כל 'אוזן' משלושת צדדיה (חלק מה'אוזניים' ייפתחו במהלך האפיה, אין דבר), ואופים בין 30-25 דק' בתנור שחומם מראש לחום בינוני.
מוציאים מהתנור כשהאוזניים עדיין בגוון בהיר, ובוזקים עליהן אבקת סוכר. לאחר שהתקררו, שומרים בכלי סגור.
|
תוכן התגובה:
|