16/3/2005 12:33
|
אירנה
|
מאת:
|
גימלית - חיטה
|
כותרת:
|
להשרות את החיטה חצי שעה במים חמימים. בסיר לטגן כמה שיני שום (שלא ישרף!) ולהוציא. לשים את החיטה בסיר ולטגן אותה קצת עם מלח (המלח מונע מהחיטה להידבק) להוסיף מים לבישול החיטה (לכוס חיטה - 1 וחצי כוס מים). כשהמים רותחים מוסיפים כמה עלי רוזמרין. מבשלים כ-35 דקות. 10 דקות לפני סיום הבישול מוסיםים כף וחצי של סילאן או של דבש. מערבבים.
יש כאלה שבמקום מים שמים ציר מרק עוף (אפשר גם מאבקה). ניסיתי פעם, אכן יוצא יותר עסיסי.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|