16/3/2005 22:21
|
פרח
|
מאת:
|
שרקה - קולורבי
|
כותרת:
|
אני שמה קולורבי בסלט ירקות, חתוך לקוביות קטנות. הילדים אוהבים את זה כי זה מוסיף "רעש" כי זה קראנצ'י כזה. אני גם מכינה אותו עם שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל לבן. חותכת אותו לאורך ואח"כ חותכת אותו כמו בצל לחצאי-עיגולים דקים דקים, ואז מוסיפה את התבלינים ומערבבת. מצאתי לך סלט קולורבי שעל-פניו נראה לא רע. משהו בסגנון וולדורף כזה. גם אני אנסה אותו ביום ששי בערב (הארוחה הקבועה שלי לבדיקת סלטים חדשים וקבלת משוב מהקהל) http://www.shomreymishkal.co.il/mat_details.asp?Id=144
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|