19/3/2005 18:59
|
פרח
|
מאת:
|
פשפשית
|
כותרת:
|
אכן, יש לזה ריח די חזק. הבן הגדול שלי (16) בעניני חדר-כושר/אוכל בריאותי והגיש בקשה לטבחית שתכין "כוסמת". דווקא מצאתי מתכון לא רע (עם עלי מנגולד.שום.בצל) ויצא סביר (הם עירבבו את זה עם ספגטי). כשהייתי ילדה, סבתא שלי הייתה מכינה את זה עם עיטריות פפיונים וקראנו לזה "KASHA" - אך במטבח הטוניסאי (בעלי) הם לא כ"כ מכירים את זה... :-) אגב, לפי שאשכח - מה נגמר בסוף עם החלה המתוקה נטולת הביצים ? מקוה שהיה בסדר.... שבוע טוב!
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|