פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
23/2/2002 16:01 תמי מאת:
כן בוכים על חלב שנשפך... לגבי הערבוב- כותרת:
אפשר לערבב, אבל צריך שהחלבים המתערבבים יהיו באותה טמפ', למשל- אם אחד במקרר ואחד שאבת עכשיו- קררי גם את הטרי וערבבי אותם כשהם באותה טמפ'.
אם את מקפיאה, תקפיאי במנות הקטנות, תפשירי ואז תערבבי.
אל תשפכי אוצר כזה... אם בשאיבה אחת את מוציאה 20-40, אז באמת שחבל לשפוך...
תמי.

תוכן התגובה:


תגובות נוספות
23/2/2002  09:47 המשך השאלה (בטעות לחצתי enter לפני כתיבת ההודעה) - מירב אושרי
23/2/2002  10:50 לא אלן, לא יודעת אבל למה לערבב ? תני - שפירית
23/2/2002  13:03 אין שום בעיה לערבב את החלב השאוב שלך, כל עוד השאיבה ה'ותיקה' ביותר בת פחות מ24 שעות במקרר. ל"ת - שרון-ש
23/2/2002  21:53 ושאלה נוספת לאלן ולמבינות: חלב דל שומן??? - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
23/2/2002  22:01 הי טובה, לפי עצות ששמעתי משואבות מנוסות - דיאנה
23/2/2002  22:15 תודה דיאנה! - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
24/2/2002  00:40 חלב שאוב, ערבוב ושכבות שומן - אלן שיין, יועצת הנקה מוסמכת
24/2/2002  14:31 תודה אלן! - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש