פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
23/2/2002 21:53 טובה קראוזה - דיאטנית קלינית מאת:
ושאלה נוספת לאלן ולמבינות: חלב דל שומן??? כותרת:
ביומיים האחרונים שאבתי פעמיים, במועדים שונים: פעם על הבוקר, משד גדוש, ופעם בשעות הצהריים המוקדמות, תוך כדי הנקה. לאחר מספר שעות במקרר, כשהשכבות נפרדו, ראיתי ששכבת השומן שצפה לה למעלה דקה בהרבה מהרגיל. כלומר, בדרך כלל שכבת השומן שנוצרת בחלב ששאבתי היא עבה פי שלושה-ארבעה.
צירוף מקרים או מגמה תמוהה?
(נ.ב, פיצקי קרוב לגיל חצי שנה, יש קשר?)
אני שואלת, מכיוון שב"סיבוב הקודם" לא נהגתי לשאוב חלב בקביעות.
תודה.

תוכן התגובה:


תגובות נוספות
23/2/2002  09:47 המשך השאלה (בטעות לחצתי enter לפני כתיבת ההודעה) - מירב אושרי
23/2/2002  10:50 לא אלן, לא יודעת אבל למה לערבב ? תני - שפירית
23/2/2002  13:03 אין שום בעיה לערבב את החלב השאוב שלך, כל עוד השאיבה ה'ותיקה' ביותר בת פחות מ24 שעות במקרר. ל"ת - שרון-ש
23/2/2002  16:01 כן בוכים על חלב שנשפך... לגבי הערבוב- - תמי
23/2/2002  22:01 הי טובה, לפי עצות ששמעתי משואבות מנוסות - דיאנה
23/2/2002  22:15 תודה דיאנה! - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
24/2/2002  00:40 חלב שאוב, ערבוב ושכבות שומן - אלן שיין, יועצת הנקה מוסמכת
24/2/2002  14:31 תודה אלן! - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש