ביומיים האחרונים שאבתי פעמיים, במועדים שונים: פעם על הבוקר, משד גדוש, ופעם בשעות הצהריים המוקדמות, תוך כדי הנקה. לאחר מספר שעות במקרר, כשהשכבות נפרדו, ראיתי ששכבת השומן שצפה לה למעלה דקה בהרבה מהרגיל. כלומר, בדרך כלל שכבת השומן שנוצרת בחלב ששאבתי היא עבה פי שלושה-ארבעה. צירוף מקרים או מגמה תמוהה? (נ.ב, פיצקי קרוב לגיל חצי שנה, יש קשר?) אני שואלת, מכיוון שב"סיבוב הקודם" לא נהגתי לשאוב חלב בקביעות. תודה.
|
תוכן התגובה:
|