23/4/2006 13:48
|
אירנה
|
מאת:
|
כרובית וברוקולי
|
כותרת:
|
גם לבשל במים זה בריא. אפשר לבשל כמה דקות את הברוקולי, ואז לסנן ולאכול עם קצת שמן זית. ממש ככה בלי כלום. זה טעים. את הכרובית אני אופה בתנור, אחרי שזה בושל במים או במיקרו. אפיה עם מיונז: מכינה רוטב שמורכב ממיונז וחרדל, מיץ לימון מלח ופלפל, מורחת את פרחי הכרובית , מכסה בנייר אלומיניום ואופה 15 דקות בחום 180 מעלות, אחר כך מסירה נייר, מפזרת קצת גבינה צהובה ואופה עוד 5 דקות ללא נייר.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|