23/4/2006 15:26
|
מרית
|
מאת:
|
ברוקולי מאודה
|
כותרת:
|
הילדים שלי מתים על ברוקולי מאודה, בעיקר על הברוקומיני. אין צורך בסיר אידוי, רק במשהו שנראה כמו מסננת לכיור רק גדול בכמה סדרי גודל ועם כנפיים שמתקפלות מכל הצדדים. מניחים את המסננת (שכמוה ניתן לקנות בעלות נמוכה בכל חנות כלים) בתוך סיר עם מים וקצת מלח (המים צריכים לגעת בקושי בתחתית המסננת) בתוך המסננת מניחים פרחי ברוקולי וגם את החלקים היותר יפים של הגבעול (אפשר "לקלוף" אותם קצת עם קולפן ירקות). שמים את הסיר על אש גבוהה וסוגרים עם מכסה. נותנים למים לרתוח כמה דקות (זמן הבישול תלוי בטעם; אנחנו אוהבים את הברוקולי די "אל-דנטה"). מייד בתום הבישול מוציאים את הברוקולי לצלחת כדי שישמור על הצבע הירוק עז (אחרת הוא מחוויר ונהייה סמרטוטי).
בתיאבון!
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|