23/4/2006 15:47
|
מרית
|
מאת:
|
לדעתי עם הכרובית זה לא יעבוד
|
כותרת:
|
יש לה מרקם אחר. אני פחות קונה כרובית, ואם כן, אני מבשלת אותה במים (לא הרבה, שלא תהיה סמרטוטית) ועושה לביבות או מצפה בפירורי לחם כמו שניצל. לא הכי בריא, אבל נחמד לילדים מפעם לפעם.
אפשר גם לאכול כרובית חיה. זה נשמע מוזר אבל למעשה זה טעים וגם מרענן, בגלל הקרנצ'יות.
בעניין זמן האידוי של הברוקולי - כ-5-10 דקות אחרי הרתיחה של המים, תלוי בגודל הפרחים ותלוי במידת הנגיסות הרצויה.
בהצלחה!
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|