23/4/2006 17:47
|
רותי קרני הורוביץ
|
מאת:
|
כרובית, ברוקולי, באהבה ובהצלבה
|
כותרת:
|
אוהבת את שניהם נורא. ואולי מרק זה לא שיא הבריאות, אבל זה טעים אש. מבשלת אחד משניהם עם בצל ומלח ולפעמים איזו פטריה שתיים עד שקצת מתרכך. מעבירה לבלנדר עם צרורצ'יק בזיל, שן שום טריה קטנה (אחרת חריף פחד), מוסיפה פלפל-מלח ומגישה עם זילופצ'יק שמן זית. יש המוסיפין קוביית קנור ירחם הממונה. דרך אחרת לצרוך כרובית היא לטגן פרחים די קטנים (איזה חמישה סמ מרובע) בשמן (חצי קנולה חצי זית, למען לא יישרף ויתחמצן זוועות), להוציא ולסנן, ולהטביע במיץ לימון וכתושת שום טרי. למעלה, בעודו חם, לשפוך כמון בלי לרחם, ולזלוף שמן זית. אוח.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|