27/11/2006 11:30
|
טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
|
מאת:
|
שני - על מוצקים
|
כותרת:
|
כדי שהמרקם יהיה סמיך יותר תוכלי לשים כמות מינימלית של מים כשאת טוחנת/מרסקת את הפירות וגם להשתמש בפירות פחות עסיסיים. תוכלי גם להוסיף אבוקדו שבזכות השומן שבו מקנה מרקם יותר "משחתי" למחית. מובן שברגע שבתך תהיה בשלה לאכול "מזון אצבעות" או לתת נגיסות בטוחות מהפרי, תוכלי להציע לה את הפירות בצורה לא מרוסקת. בתיאבון ובהצלחה!
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|