12/7/2007 20:04
|
אמא של פיצי
|
מאת:
|
שאלה (די דחופה) בנושא הפשרת בשר
|
כותרת:
|
העברתי עוף קפוא לכמה שעות למקרר, כדי שאוכל להפריד בין החלקים ולהכין לפיצי מרק (לא שזה אומר שהיא תסכים לאכול ממנו, אבל זה סיפור אחר).העוף לא הפשיר ממש, אבל היה פחות קפוא... האם זה בסדר שהחזרתי את השאר למקפיא? האם היה עדיף להכין מרק מכל הכמות ואז להקפיא את המרק המרוסק? האם עכשיו כדאי לזרוק את העוף שבמקפיא? פתאום נלחצתי...אנחנו משקיעים וקונים לה עוף מטבע עוף ללא אנטיביוטיקה והורמונים (כך אנחנו מקווים).תודה מראש לכל מי שתענה
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
13/7/2007 07:59
|
מי -
לי
|
|
|