11/3/2008 23:49
|
maia
|
מאת:
|
לי - עוגיות (ללא, ללא וללא ובכול זאת יוצא טעים :-):
|
כותרת:
|
דרלינג במקור יש פה 2 חבילות מרגרינה, בהמרות (יחי אבא שלי ומחלקת הלב...) עושים על כל כוס או 200 גרם מרגרינה 3/4 כוס שמן קנולה (פלוס מינוס לפי הרגש), עדיף להתחיל עם טיפה פחות מאשר יותר מדי, השמן קנולה מעולה אבל מקשה על הלישה/רידוד כי אלה מעדיפים "שומנים מוקשים"... אבל עם קצת רצון וקצת יכולת ... תהנו
2 ביצים 2 חלמונים 1 וחצי כוסות שמן קנולה 1 כוס סוכר 1 שקית אבקת אפיה 1 כפית תמצית וניל (או שתי שקיות סוכר וניל) 3/4 כוס קמח ריבה איכותית (תות, משמש וכד')
אבקת סוכר, לבזיקה
+ מחממים את התנור לחום בינוני (170 מעלות). מרפדים תבנית אפייה שטוחה בנייר אפייה. + לשים את כל חומרי הבצק בקערה לבצק אחיד ונעים למגע. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי אחיד. אם לא פשוט שמים 20 דקות במקרר.
+ קורצים מהבצק עוגיות בעזרת חותכן עוגיות (רצוי לחתוך את הבצק בצורה חסכונית ככל האפשר, כדי להימנע מלישה ורידוד חוזרים של שאריות בצק).
בחצי מהעוגיות: קורצים עיגול קטן במרכזן בעזרת אצבעון או פייה של שק זילוף או כל חפץ אחר אפשר גם בצורת לב קטן או כוכב (יוצא מגניב :-) . + מסדרים את העוגיות בזהירות על תבנית האפייה ואופים כ-25 דקות רק עד שהן מתחילות להזהיב. מניחים לצינון וממתינים עד שהעוגיות קרות לגמרי.
+ הרכבת העוגיות: מניחים במרכזה של כל עוגייה ללא החור 1/2 כפית ריבה ומכסים בעזרת עוגיה מחוררת. מהדקים בעדינות. לאחר סיום מילוי כל העוגיות ניתן לפזר אבקת סוכר.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|