פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
5/1/2009 08:44 נוני מאת:
מרק בטטה קצת שונה + דייסת פתיתים לאמיצות שבינכן! כותרת:
מתכון דומה לשל מאמוש למרק בטטה -

2-3 בטטות בינוניות , 1 תפ"א , 2 גזרים , רבע דלעת , בצל שלם.
לחתוך גס ולהרתיח בסיר עם מים (3/4 סיר מלא מים)
לתבל במלח , מעט פלפל לבן , כף וחצי מרק בצל
כשהכל רך - לכבות אש ולטחון. יאמי!!!!

דייסת פתיתים:
מחממים סיר עם מעט שמן , מוסיפים את הפתיתים ומערבבים מעט.
מוסיפים חלב כך שיכסה את הפתיתים ואולי מעט מעליהם
מבשלים 5 דק' , מערבבים אם צריך.
מורידים מהאש שהפתיתים רכים , מוסיפים מעט חלב קר אם הם דביקים
שמים בקערה כמה שרוצים ומעל מפזרים מעט סוכר.
טעים לאללה!!

תוכן התגובה:


תגובות נוספות
4/1/2009  21:02 ריש גמני עושה את המתכון של הקוואקר. יאמי והנה מתכון למרק כתום של עצלנים. ממש עצלנים - מאמוש
4/1/2009  21:14 אם כבר חורף - אפשר להתפרץ עם שאלה על צינון? - מאיה
4/1/2009  21:16 והנה מתכון לתה מנצח לחורף: - מאיה
4/1/2009  21:42 תוספות והסתיגויות לחליטה של מאיה - גילי אבישי
4/1/2009  21:46 מאיה לשאלתך - גילי אבישי
4/1/2009  22:30 גילי - תודה! ושאלה קטנה בפנים - מאיה
5/1/2009  06:48 OT ביקשתי המלצה בלוח פורום בעמוד לפני - ותיקה מתיעצת
5/1/2009  07:02 מאיה לשאלתך - גילי אבישי
5/1/2009  11:09 כמה הצעות למתכונים כאן ועוד אחד משלי - לי
5/1/2009  13:27 גילי - שוב תודה. (ל"ת) - מאיה
5/1/2009  15:08 שאלה על המרקים הכתומים למיניהם - - מעיין
5/1/2009  15:12 ממשיכה את המתכון של לי ומוסיפה אחת משלי - מיכל של נ"נ
5/1/2009  15:43 בחורף, אפשר להוסיף ערמונים למרק כתום. - לולי
5/1/2009  17:15 למישהי יש מתכון להכנת ביצים בחלב? (ל"ת) - שואלת
5/1/2009  22:59 המתכון המוצלח ביותר לגונדי (הכינותי הערב..) - רותי קרני הורוביץ
5/1/2009  23:38 מעיין אני פשוט מוסיפה מים עד כיסוי הירקות. לא יותר לא פחות (ל"ת) - רוית ב'
5/1/2009  23:47 קדירת עוף ותפוחי אדמה, הכי חורפי שלנו - רוית ב'
6/1/2009  11:38 מעיין- כמו שכתבתי, אם תשימי ממי הבישול בצד, תוכלי אח"כ להוסיף למרקם הרצוי עד שתתרגלי ותדעי לבד. רוית ב'- קדירה דומה מאוד התבשלה לה הרגע לילדים. (ל"ת) - מאמוש
6/1/2009  13:34 אתמול הכנתי אושפלו - לי


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש