פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
5/1/2009 11:09 לי מאת:
כמה הצעות למתכונים כאן ועוד אחד משלי כותרת:
דייסת קוואקר - אני אישית מתחילה כל בוקר בדייסת קוואקר על בסיס מים עם קינמון, קצת אגוזי מלך חתוכים וחצי תמר חתוך. לפעמים מצ'פרת את עצמי בקצת מוסקט או מעט סוכר קנים. עושה הרגשה נפלאה ובריאה, מחמם ומשביע.
מרק כתום - אני מוסיפה גם עדשים אדומים שמסמיכים את המרק ומוסיפים חלבונים.

ומתכון משלי למרק עדשים: מאדים בצל חתוך קטן בשמן זית מוסיפים ירקות חתוכים לקוביות: גזרים, בטטות, תפוחי אדמה, שורש פטרוזיליה. מוסיפים גם עדשים ירוקים (עדיף עדשים שישבו במים כמה שעות) ועדשים אדומים. מוסיפים מים. כשהמים רותחים מטבלים בכמון ובכורכום ומוסיפים גבעולי סלרי. מבשלים שעה וחצי ומוסיפים צרור עלי פטרוזיליה וכוזברה (למי שאוהב) ומבשלים עוד 20 דק'. מוציאים את העלים ורק אז מוסיפים מלח ופלפל.
אני אוכלת את זה עם אורז וזו ארוחה שלמה. המרק הכי טעים ביום למחרת.



תוכן התגובה:


תגובות נוספות
4/1/2009  21:02 ריש גמני עושה את המתכון של הקוואקר. יאמי והנה מתכון למרק כתום של עצלנים. ממש עצלנים - מאמוש
4/1/2009  21:14 אם כבר חורף - אפשר להתפרץ עם שאלה על צינון? - מאיה
4/1/2009  21:16 והנה מתכון לתה מנצח לחורף: - מאיה
4/1/2009  21:42 תוספות והסתיגויות לחליטה של מאיה - גילי אבישי
4/1/2009  21:46 מאיה לשאלתך - גילי אבישי
4/1/2009  22:30 גילי - תודה! ושאלה קטנה בפנים - מאיה
5/1/2009  06:48 OT ביקשתי המלצה בלוח פורום בעמוד לפני - ותיקה מתיעצת
5/1/2009  07:02 מאיה לשאלתך - גילי אבישי
5/1/2009  08:44 מרק בטטה קצת שונה + דייסת פתיתים לאמיצות שבינכן! - נוני
5/1/2009  13:27 גילי - שוב תודה. (ל"ת) - מאיה
5/1/2009  15:08 שאלה על המרקים הכתומים למיניהם - - מעיין
5/1/2009  15:12 ממשיכה את המתכון של לי ומוסיפה אחת משלי - מיכל של נ"נ
5/1/2009  15:43 בחורף, אפשר להוסיף ערמונים למרק כתום. - לולי
5/1/2009  17:15 למישהי יש מתכון להכנת ביצים בחלב? (ל"ת) - שואלת
5/1/2009  22:59 המתכון המוצלח ביותר לגונדי (הכינותי הערב..) - רותי קרני הורוביץ
5/1/2009  23:38 מעיין אני פשוט מוסיפה מים עד כיסוי הירקות. לא יותר לא פחות (ל"ת) - רוית ב'
5/1/2009  23:47 קדירת עוף ותפוחי אדמה, הכי חורפי שלנו - רוית ב'
6/1/2009  11:38 מעיין- כמו שכתבתי, אם תשימי ממי הבישול בצד, תוכלי אח"כ להוסיף למרקם הרצוי עד שתתרגלי ותדעי לבד. רוית ב'- קדירה דומה מאוד התבשלה לה הרגע לילדים. (ל"ת) - מאמוש
6/1/2009  13:34 אתמול הכנתי אושפלו - לי


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש