13/1/2009 16:50
|
רותם ושות'
|
מאת:
|
לשירי, ה-מתכון לכרובית, ללא טיגון
|
כותרת:
|
שקבלתי מעופריקה מהפורום ומאז הוא להיט בבית: מפרקים כרובית לפרחים, מוסיפים שמן זית ומלח גס (לא רגיל!!!). מערבבים קצת ומכניסים לתנור בחום בינוני עד שהכל מתרכך ומשחים (לא יודעת כמה זמן. חצי שעה? 45 ד'?). מתקבלת כרובית זהובה ומאד מאד מאד מאד טעימה. מאד שונה מסתם כרובית מבושלת, ולטעמי הרבה יותר טובה ממטוגנת כי אין את "ארומת הטיגון". בהצלחה!
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|