גם טעים, גם מרשים וגם לא קשה: באנגלית זה pot roast וכבר נתתי פעם לפני כמה שנים להוטיקה כאן:
מצרכים: 1 בצל גדול חתוך 2 כפות שמן 120 גרם רוטב עגבניות (עגבניות חתוכות לקוביות עם רסק מקופסה זה סבבה) 1 כף מלח גס שן שום כתושה או חצי כפית אבקת שום כשני קילו בשר לpot roast (קוראים לזה rib roast או stake כזה שמתאים לקדירה) 1 כוס יין אדום יבש
לחמם שמן בסיר כבד, להזהיב את הבצל, להוסיף רוטב עגבניות, מלח ושום ולערבב היטב. להניח את הבשר על הרוטב, לשפוך את היין מעל הבשר. לכסות היטב (מכסה הדוק לא סתם מונח על הסיר) ולבשל שעה וחצי שעתיים על אש נמוכה (אורך הבישול תלוי באיך אתם אוהבים את הבשר שלכם), באמצע הבישול להפוך את הבשר.
לקרר. ואז לחתוך לפרוסות שאותם מחממים כחמש -עשר דקות עם הרוטב. מגישים עם תפוחי אדמה ושאר ירקות בתנור, אורז וסלט ירוק גדול. מגישים עם יין אדום. בתיאבון!!
נ.ב אני אישית צמחונית, אבל מבשלת טוב לקרניבורים במשפחה (הודות לאבא המדהים שלי שמבשל עוד יותר מדהים), אם תרצי משהו צמחוני תאותתי. שבת שלום
|
תוכן התגובה:
|