16/1/2009 11:35
|
noa007
|
מאת:
|
כרובית בתנור עם פירורי לחם משהו משו
|
כותרת:
|
מפרקים פרחי כרובית ומביאים לרתיחה אחת בתוך סיר עם מים , מלח ומעט פלפל לבן. מוציאים ממהמים ומכינים בקערית נפרדת תערובת של פרורי לחם ושמן זית. אני לא יודעת להגיד כמויות כי זה תלוי בכמות הכרובית. היחס הוא בערך כוס פרורי לחם וכמעט חצי כוס שמן זית, בהערכה גסה. מעסים את תערובת הפרורים לתוך פרחי הכרובית ואופים בתנור שחומם ל 180 עד שמזהיב. טעים טעים טעים
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|