10-12 קישואים, קטנים וצעירים נענע-כוס עגבניות אדומות-4 יח' שמן זית חצי כוס שום-6 שיניים שמן לטיגון פטרוזיליה לקישוט-לא חובה
חותכים את הקישואים לאורכם, ל6 פלחים, אבל לא עד הסוף, אלא כמעט, כך שישארו מחוברים מלמטה. כמו פרח. מטגנים בשמן רגיל, רצוי טיגון עמוק. רצוי לטגן, אבל לא חובה, מי ששומרת... מוציאים, שופכים את השמן המשומש ומסדרים אותם על תחתית הסיר בשכבה אחת. חותכים את העגבניות לקוביות קטנות (או מקופסא), שופכים על הקישואים, מפזרים נענע קצוצה, בערך כוס, שום, 6 שיניים קצוצות, ומעל שמן זית. אה וגם מלח פלפל. אני אוהבת את זה חריף, אז אני מוסיפה פלפלים חריפים להתבשל. מביאים לרתיחה, מבשלים על אש קטנה מאד כשעה. מעולה עם לחם חם....
|
תוכן התגובה:
|