את החציל או צורבים על אש הכיריים או אופים בגריל. את הבצל והשום הקלופים חותכים גס, מזליפים עליהם שמן זית ואופים בתנור עד שהם הופכים שחומים ומשחתיים משהו. מקלפים את החציל, מקררים את הכל ומועכים עם מזלג, אני אוהבת למעוך גם עם ידיים, כאילו לשים בצק. מטבלים לפי המצב רוח - פלפל שחור גרוס, מלח, שום טרי, שמיר או עירית קצוצים, יוגורט, מיץ לימון, חזרת לבנה, מה שבא לכם. אני לא סובלת תחינה, אבל אומרים שהיא מתלבשת יופי עם זה. אני אישית יכולה לטרוף קופסה שלמה של הסלט, מה שאני גם עושה, כי חוץ ממני, אף אחד בבית לא אוהב את זה :)
|
תוכן התגובה:
|