טיפ קטן- לשים את החציל בשקית אטומה אחרי שהוא משחים על הכיריים (ומלכלך כהוגן) ולתת לו להזיע. אח"כ הקליפה מתקלפת בקלות. אגב, אני שונאת טחינה ורק במנה הזו מוכנה לטעום כי זה באמת שילוב מנצח. אני חותכת גס את החציל מוסיפה לו שום, לימון, שמן זית, מלח ופלפל. מכניסה אותו לצלוחית והופכת אותו על צלחת כך שמתקבלת צורה יפה ועגולה (תמיד מרשים את האורחים). מכינה בצד טחינה גולמית משומשום מלא ומוסיפה שום, מלח ופלפל, לימון ושמן זית ואז מזליפה מעל החציל את הכל. מקשטת בפטרוזילה ומעט עגבניות קצוצות. מעדן טעים ובריא.
|
תוכן התגובה:
|