וואללה באמת שאין לי מושג. אני, שזרקה את המיקרו, את הטלויזיה, שקוראת יומם ולילה על חומרי גלם מתעשיית הסויה במזון ועל תרמית הפלואוריד הגדולה והופכת כל אבן ב360 מעלות ומעדכנת כל יום את רשימת ה"מותר ואסור". אני, משתמשת בשקיות קוקי, בלי לדעת האם זה מזיק. איך יכול להיות הדבר הזה. אז אם מישהי יודעת משהו על זה - זה המקום, אני בינתיים בגוגל. ולי, מה שלומכם? בריאים? אני פה עם מסטיטיס דה-לוקס ועל אנטיביוטיקה חזקה, אחרי שהייתי 3 ימים עם 40 חום במיטה ודיברתי עם אלוהים שעוד לא ייקח אותי. אז אני כאן, והאנטיביוטיקה תודה לאל מצוינת.
|
תוכן התגובה:
|