8/3/2009 10:39
|
לי
|
מאת:
|
כמה זמן מחזיק דג סול בפריזר?
|
כותרת:
|
תאריך שקילה ספטמבר 2008. תאריך אחרון לצריכה אפריל 2009. חי כאן בפריזר כבר כמה חודשים טובים. אין לו ריח מקולקל. למעשה יש לו מעט מאד ריח בכלל (די מוזר בהתחשב בעובדה שזה דג). האם כדאי להכין או לזרוק לפח? (זה הדבר האחרון שיש בבית כך שאם לא זה הילדות יאכלו סנדוויצ'ים לארוחת צהרים..) ואם כן - יש רעיון מה אשר לעשות עם הדג חוץ משניצל בטיגון עמוק? (אבל בלי רוטב עגבניות כי הגדולה לא תאכל רוטב אדום). תודה
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|