28/3/2009 07:04
|
כרמל
|
מאת:
|
אוכל קדימה אוכל
|
כותרת:
|
בקשר לירקות המאודים, אני מכינה מה שיש לי בבית, בדר"כ - כרובית,ברוקולי, בטטה, דלעת, קישואים, תרד.. ועוד. לי יש סלסלת אידוי ממתכת אבל נראה לי שעדיף מבמבוק...
אצלי התפריט יהיה קצת חוזר על עצמו, כי עד 12 בצהריים אני אוכלת פירות בעיקר, אח"כ לארוחת צהריים בעיקר ירקות, משלוש אחה"צ בערך השד שלי מתעורר ואז אני כבר פחות בשליטה.. אבל זה זמני. עד לפני שנה אכלתי בבוקר לחם עם שוקולד או ריבה.. אז אני אופטימית.
היום אכלתי: שייק פאפיה ובננה סלט פירות (פאפיה, מנגו, אגס, תפוח ובננה) עם שקדייה, מטורפת על זה.. עד שתתחסל השקדייה ואז אעבור ליוגורט עיזים ואוותר על הקוואקר.. סלט ענק עם המון ירקות מכל הסוגים וקינואה שוקולדים דג בתנור ברוטב פלפלים אדומים ועשבי תיבול - יצא מדהים. סלט וכף אורז מלא עוגת שוקולד במבה
ממש פיצול אישיות יש לי מהיום ללילה...
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|