7/8/2002 03:56
|
אמא 10
|
מאת:
|
קיש פטריות - הכי הכי שיש
|
כותרת:
|
כוס וחצי קמח מלא (סליחה על הבריאותיות.. אם בא לך דווקא, תשימי קמח לבן) שני שליש חבילת חמאה מלוחה (של 200 גרם) לשים בידיים עד שהכל פירורים. מוסיפים מעט מים שנעשה בצק פריך, מהדקים לתבנית פאי (זאת עם התלתלים בשוליים) במחבת מחממים 50 גר' חמאה עם 2 כפות שמן, מוסיפים 2-4 בצלים קצוצים עד שמזהיב. מוסיפים פטריות שמפיניון חתוכות (אני משתמשת בקופסת שימורים, קופסה שלמה, אפשר כמובן בטריות, ואז יש להמתין זמן רב יותר עד שמתרככות) לאחר דקות ספורות מורידים מהאש. מערבבים בקערה: 2 ביצים, חצי כוס חלב, וחצי כוס גבינה צהובה מרוסקת. מוסיפים את התערובת לתערובת הבצל והפטריות, יוצקים על הבצק. אופים כחצי שעה. מדליק!
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|