קל מאד פיתות מוכנות שזה לפיתה פלאפאל, לפתוח את הפיתות חלקית, בפנים להכניס ריבוע גבינה צהובה או שניים אחד על השני למי שאוהב הרבה גבינה צהובה, רסק עגבניות בנדיבות (קטצ'ופ זה מדי חלש) זייתים הרבה בנדיבות, טיפטיפה סחוג, למי שאוהב חריף, שום מרוסק, או אם באמת מתעצלים, אבקת שום, פטרוזיליה חתוכה במספריים (פטנט בדוק לפטרוזיליות), או שוב פעם אם באמת מתעצלים, פטרוזיליה מיובשת, אורגנו חתוך במספריים או שוב פעם, איך ניחשתם, אם באמת מתעצלים, אורגנו מיובש.. ומה עוד? כן, מלח אם הגבינה לא מלוחה אני שמה את זה בתוך תנור ואופה את זה איזה 5 דקות עד שהגבינה נמסה אבל מי שרוצה שוב פעם להתעצל שיעשה את זה במיקרוגל לדקה
להגיש את זה עם סלט ירקות, או אם מתעצלים לחתוך לסלט, רק חסה משקית של חסלט שאפילו לא צריך לרחוץ את זה עם איזה מטבל טוב
עשיתי את זה המון בחודש השמיני והתשיעי כשלא היה לי כוח לכלום, וכך בעלי סתם את הפה ולא התלונן שאין לו ארוחות.
|
תוכן התגובה:
|